Blog

zaterdag 13 augustus 2011

Kiss me, Kate


Het Britse supermodel Kate Moss gaf vorige maand het ja woord aan de rocker Jamie Hince. De jurk is ontworpen door John Galliano die zich de afgelopen maanden wat minder geliefd maakte na wat bizarre uitspraken, maar Kate Moss, die Galliano wat langer kent dan vandaag, vertelt aan Vogue dat ze een jurk van Galliano wilde omdat zijn kleding haar gelukkig maakt.

“Ik draag al jaren zijn jurken en ik voel me er erg comfortabel in. “Toen ik zijn trouwjurk aan had, was ik echt blij. Ik vergat alles om me heen”, vertelt het supermodel in Vogue. Kate heeft het begrepen, want je prettig voelen in de jurk van je dromen is het allerbelangrijkste wat telt!

Kate ziet er fantastisch uit in deze vintage stijl jurk. De jurk is roomkleurig met geborduurde bloemen en bladeren van kristal. Kate Moss staat bekend om haar smokey eyes, maar als bruid gaat ze voor de natuurlijke make up look.

In de september issue van Vogue is de foto reportage te bewonderen van deze sprookjesachtige dag. Check it out!  http://www.vogue.com/magazine/article/kate-moss-kiss-me-kate/#/magazine-gallery/kate-moss-wedding/1

Het september nummer van modebladen en in het bijzonder de Vogue is de belangrijkste uitgave van het jaar. In dit nummer worden de trends voor de komende maanden bepaald. Ook de Honeymoon Shop gaat mee met de trends en heeft prachtige jurken in de collectie met een vintage twist.

                                                         Jesus Peiro 2055


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...