Blog

donderdag 10 januari 2013

Win een set TrouwringenBen jij de gelukkige winnaar van een set Christian Bauer trouwringen? Like de Honeymoon shop facebook en maak kans om zo'n prachtig set te winnen. Hierbij alvast een voorproefje van deze luxe collectie te koop bij Schaap en Citroen.


8 opmerkingen:

 1. Echt een prachtige actie met waanzinnig mooie trouwringen! Wij willen ze heeeeeeel graag winnen en dragen op 27 september 2013! Nog even geduldig wachten op de uitslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige ringen! Ik vind het een geweldige actie, leuk dat jullie op de blog ook wat foto's hebben gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ringen zien erg mooi uit! ben benieuwd 10 februari...spannend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De ringen zijn echt prachtig. Leuk dat jullie deze actie houden. Mijn partner en ik hebben geen ruim budget voor de bruiloft en voor zulke momenten is dit ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jennie van trierum25 januari 2013 om 00:40

  zo dat eerste setje ringen is echt mega mega gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ohoooohhh had ik de kans maar de bovenste set te winnen.. Ik zit nogal krap bij kas, maar binnenkort komt er een speciale dag voorbij van mij en mijn vriendin, en had ik een verassing voor haar om haar ten huwelijk te vragen, mrja t geld mocht er niet wezen, en nog 3 maanden te gaan voor onze speciale dag, zat het geluk maar een keer mee, ik vind de bovenste set echt super mooi! (complimenten voor de bedenker en maker) groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...